Utbildningar

Utbildningar är en naturlig del av distriktets verksamhet för att distriktet, klubben och den aktiva bågskytten kan utveckla sig vidare inom bågskyttet.

Distriktet erbjuder följande utbildningar

Alla kommande utbildningar finns på förbundets resultatdatabas: resultat.bagskytte.se
Välj följande sökvillkor för Kommande tävlingar:

Nivå 1 utbildning

Utbildning för dig som vill bli instruktör i din klubb, ger dig som blivande tränare de kunskaper du behöver för att på ett bra sätt stötta medlemmarna i klubben från nybörjare till medlemmens första tävlingar.

Nivå 2 utbildning

Utbildningar för dig som vill utveckla dig vidare som instruktör, ger dig som behörig nivå 1 instruktör de kunskaper du behöver för att stötta medlemmar som börjat tävla både inom klubben men även i ditt distrikt.

Domarutbildning

Utbildning för dig som vill bli domare. Ger dig kunskaper för att på ett rättvist och korrekt sätt kan döma inom alla olika skjutstilar och tävlingstyper som finns inom bågskyttet.

Utöver dessa kurser så erbjuds vid behov även utbildningar i t.ex. banläggning, reparation av 3D mål etc.
Det finns även kurser hos Svenska Bågskytteförbundet (SBF) och RF/SISU.

Har du frågor kring utbildningar kontakta distriktets utbildningsansvarige Johan Riben

 

Utbildningar vinter 2024

Dessa två utbildningar är inplanerade i vinter: Tränare nivå 1 - Tyresö Domaruppdatering - Tyresö Alla utbildningar läggs upp löpande i SBF Resultatdatabas. Kontakta utbildningsansvarige Johan Riben johan.riben@osbfbagskytte.se  

läs mer

Nytt angående utbildningar 2023

Till att börja med inbjuder distriktet till tre utbildningstillfällen för domare. En för nya domare 21/2. Två tillfällen för domaruppfräschningar för befintliga domare är också planerade då de digitala utbildningarna inte gäller längre som förnyelse efter årsskiftet...

läs mer

Pin It on Pinterest